Ruim een miljoen euro aan Shell-aandelen staan achter de missie van Follow This: Shell wordt een duurzaam energiebedrijf. Shell kan de energietransitie naar een duurzame energievoorziening in een stroomversnelling brengen.

Om precies te zijn: 588 aandeelhouders met 44.544 aandelen steunen de missie van Follow This. Bij de huidige beurskoers van 24,05 euro vertegenwoordigen deze aandelen een waarde van € 1.073.283.

Deze groep groene aandeelhouders bestaat uit nieuwe aandeelhouders die via Follow This één of meerdere Shell-aandelen hebben gekocht, en aandeelhouders die zelf Shell-aandelen in hun aandelenportefeuille hebben.

We gaan verder, tot Shell zich voldoende gesteund voelt om het roer om te gooien.

Follow This is een beweging van groene aandeelhouders van Shell. We willen de wereld sneller duurzaam maken door van Shell een duurzaam energiebedrijf te maken. Dat doen we door massaal aandeelhouder te worden en door bestaande aandeelhouders zoals pensioenfondsen achter onze missie te scharen. Net zo lang tot Shell zich voldoende gesteund voelt om het roer om te gooien.

Op www.follow-this.org kun je in één click groene aandeelhouder van Shell worden (nu 30 euro) en als kersverse aandeelhouder direct een e-mail sturen aan Shell CEO Ben van Beurden.

Hier zie je onze vragen en Ben van Beurdens antwoorden op Shells aandeelhoudersvergadering.  Onze media-optredens vind je hier.

We hopen dat je ook een groen aandeel Shell koopt op www.follow-this.org en het verhaal verspreidt: Change the world: buy Shell.